COOK Pişirme Kağıdı - COOK Tüketici Ürünleri

Sıcak, Pratik ve
Yaratıcı Çözümler

Sıcak, Pratik ve
Yaratıcı Çözümler

COOK Pişirme Kağıdı

Halk arasında “yağlı kağıt” olarak da ifade edilen pişirme kağıtlarının üretiminde kesinlikle hiçbir hayvansal, sentetik veya bitkisel yağ kullanılmaz. Kağıttaki kayganlık hissini veren malzeme, gıdayla teması tamamen sağlıklı olan slikonize malzemeden oluşan formülüdür. Özel formül, üzerine konulan gıdanın pişirme esnasında kağıda yapışmamasını sağlar ve elle tutulduğunda yağlıymış gibi kayganlık hissi verir. COOK Pişirme Kağıdı bu sayede mutfakta çalışmayı kolaylaştıran dokusunu kazanır.

COOK, pişirme kağıdını Türkiye’ye tanıtan firmadır. İdeal koşullarda COOK Pişirme Kağıdı, ambalaj üzerinde belirtilen maksimum sıcaklık derecesini (220°C) aşmayacak şekilde pişirme ve kızartma işlemleri için kullanılmalıdır.

Geç tutuşan ve su geçirmeyen; özellikle fırında pişirmede tepsilerin temiz kalmasını sağlayan; yağlama gerektirmeyen ve gıdaların tepsiye yapışmasını önleyen pişirme kağıdı, tepsiden servise aktarım esnasında yiyeceklerin dağılmasını da önler.

Ürün kullanılırken kenarları, fırının ısıtma bölgelerinden uzak olacak şekilde kıvrılmalı; fırın ızgarasına yakın seviyede et ve yağlı ürünler pişirmekten kaçınılmalıdır.

Fırında pişirme, buharda pişirme ve kızartma için yeni COOK Çok Amaçlı Folyo’yu kullanabilirsiniz. İç yüzeyi pişirme kağıdı ve dış yüzeyi alüminyum folyo olarak tasarlanan bu ürün yiyecekleri sıcak tutar, ısınmayı hızlandırır ve buzlanmayı önler.

COOK Pişirme Kağıdı ambalajının uzun ömürlü ve pratik kullanımı için:
1. Kutu üzerinde işaretli noktadan parmağınızla hafifçe bastırarak işaretli yerden diğer elinizle çekerek açın.
2. COOK Kesilmiş Pişirme Kağıdı için: Ruloları merkezden çekerek alın.
3. Pişirme kağıdını, kullanacağınız tepsinin üzerine yerleştirin.
4. Kağıdın, fırının ısıtıcı rezistanslarına temas etmemesi için; gerekiyorsa fazla kenarları kesin veya içe doğru katlayın.

COOK Pişirme Kağıdı’nı tekrar eden pişirme işlemlerinizde; yağlamaya gerek olmaksızın tekrar kullanabilirsiniz. Mikrodalga fırında ve 220 dereceye kadar sıcaklıkta kullanıma uygundur.

COOK Pişirme Kağıdı ambalajının uzun ömürlü ve pratik kullanımı için:
1. Kutu üzerinde işaretli noktadan parmağınızla hafifçe bastırarak işaretli yerden diğer elinizle çekerek açın.
2. COOK Kesilmiş Pişirme Kağıdı için: Ruloları merkezden çekerek alın.
3. Pişirme kağıdını, kullanacağınız tepsinin üzerine yerleştirin.
4. Kağıdın, fırının ısıtıcı rezistanslarına temas etmemesi için; gerekiyorsa fazla kenarları kesin veya içe doğru katlayın.

COOK Pişirme Kağıdı’nı tekrar eden pişirme işlemlerinizde; yağlamaya gerek olmaksızın tekrar kullanabilirsiniz. Mikrodalga fırında ve 220 dereceye kadar sıcaklıkta kullanıma uygundur.

COOK Mutfağından Pişirme Önerileri

Körili Köfteler Tarifi (Nohutlu Pilav ile)

Zeytinyağlı Mezgit Sarması

Acıbadem Kurabiyesi Tarifi

Meyveli Kurabiye Tarifi

Kayısılı Turta Tarihi

Karışık Pizza Tarifi

Kakaolu Islak Kurabiye Tarifi

Kağıtta Levrek Tarifi

Frambuazlı Chesecake Tarifi

Fırınlanmış Tarçınlı Waffle Tarifi

Fırında Tatlı Cevizli Patates Püresi Tarifi

Ev Yapımı Beyti Tarifi

Domatesli ve Patlıcanlı Mozarella Salata Tarifi

Deniz Mahsulleri Sufle Tarifi

Çin Usulü Ballı Tavuk Tarifi

Çikolatalı Muzlu Pasta Tarifi

Buğday Salatası Tarifi

Çikolata Parçacıklı Kurabiye Tarifi

Peynirli Kabak Yuvarlama Tarifi

Safranlı Mantarlı Pilav Tarifi

Pişirme Kağıdı Çeşitleri

COOK Normal Pişirme Kağıdı

Mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden olan pişirme kâğıdı, fırında pişirme işlemlerinde tepsinin yağlanmasını, kirlenmesini önleyen kullanışlı bir çözümdür.

COOK Kesilmiş Pişirme Kağıdı

Yağlamaya gerek kalmadan ve besinlerin pişirme kabına yapışmasını engelleyerek hızlı ve temiz bir pişirme için vazgeçilmez bir üründür. Kolay kullanım için optimal genişlikte önceden kesilmiş pişirme kağıdı mikrodalga ve normal fırınlarda tekrar tekrar kullanılabilir, doğayı kirletmez.



Diğer Cook Pişirme Grubu Ürünleri