1
SOĞANLAR KÜP KÜP DOĞRANIR TENCEREYE KOYULUR
ZEYTİNYAĞ İLE BERABER GÜZELCE KAVRULUR
DİLİM DİLİM DOĞRANMIŞ HAVUÇLAR DA EKLENİP KAVRULMAYA DEVAM EDİLİR
KÜP KÜP DOĞRADIĞIMIZ PATATESLERLE BERABER TEMİZLEDİĞİMİZ REZENE DE İLAVE EDİLİR
HAFİF KAVRULDUKTAN SONRA SEBZELERİ GEÇMEYECEK MİKTARDA SICAK SU KONULUR
TUZ ,ŞEKER,LİMON SUYU EKLENEREK SEBZELER YUMUŞAYINCAYA KADAR PİŞİRİLİR.
NOT: REZENENİN KÖKLERİ ÇOK KALIN KESİLDİĞİ TAKTİRDE GÜZEL PİŞMEYEBİLİR İNCE İNCE DOĞRENIP PİŞİRİLİRSE DAHA İYİ OLUR....
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
322.14 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
25.35 g |
38% |
Kolestrol |
0.06 mg |
0% |
Sodyum |
551.92 mg |
23% |
Toplam Karbonhidrat |
22.43 g |
7% |
Diyet Lifi |
2.57 mg |
9% |
Protein |
4.47 g |
9% |
Kalsiyum |
39.07 mg |
4% |
Demir |
1.57 mg |
9% |
Potasyum |
600.44 mg |
17% |
A Vitamini |
7157.81 IU |
143% |
B1 Vitamini |
0.04 mg |
3% |
B2 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B3 Vitamini |
1.04 mg |
5% |
B6 Vitamini |
2.31 mg |
116% |
E Vitamini |
5.1 mg |
17% |
K Vitamini |
1.51 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.