Zeytin Yaglı Enginar - COOK Tüketici Ürünleri

Zeytin Yaglı Enginar

  • Kaç Kişilik: 8
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1758 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 30 dk / 10 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sızma Zeytin Yağı 2 Çorba Kaşığı
2 Un 1 Çorba Kaşığı
3 Sofra Tuzu 1 Çay Kaşığı
4 Su 3 Su Bardağı
5 Enginar 2 Paket
6 Havuç 5 Adet
7 Patates 4 Adet
8 Limon 1 Adet
9 Arpacık Soğan 300 Gram
10 Kuru Bakla 400 Gram

Yapım Aşamaları

1

önce havuçları kavur sonra soganları kavur unu ver suyunuda ver unu kavurduktan sonra sonra tatlandır havuç pişmesineyakın ver sonra iç bakla veya bezelyeyi ver enginarlarıda at bunlar mikrosta konserve satılır enginarla sonra enginarlar ymuşadımaya başladımı patateslerini at kaynat hepsi piştimi ye

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 219.81 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 2.33 g 4%
Kolestrol 0.5 mg 0%
Sodyum 219.4 mg 9%
Toplam Karbonhidrat 31.16 g 10%
Diyet Lifi 1.94 mg 6%
Protein 18.83 g 38%
Kalsiyum 34.02 mg 3%
Demir 2.71 mg 15%
Potasyum 1068.41 mg 31%
A Vitamini 11366.56 IU 227%
B1 Vitamini 0.15 mg 10%
B2 Vitamini 0.36 mg 21%
B3 Vitamini 2.66 mg 13%
B6 Vitamini 16.42 mg 821%
E Vitamini 4.22 mg 14%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.