1
önce havuçları kavur sonra soganları kavur unu ver suyunuda ver unu kavurduktan sonra sonra tatlandır havuç pişmesineyakın ver sonra iç bakla veya bezelyeyi ver enginarlarıda at bunlar mikrosta konserve satılır enginarla sonra enginarlar ymuşadımaya başladımı patateslerini at kaynat hepsi piştimi ye
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
219.81 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
2.33 g |
4% |
Kolestrol |
0.5 mg |
0% |
Sodyum |
219.4 mg |
9% |
Toplam Karbonhidrat |
31.16 g |
10% |
Diyet Lifi |
1.94 mg |
6% |
Protein |
18.83 g |
38% |
Kalsiyum |
34.02 mg |
3% |
Demir |
2.71 mg |
15% |
Potasyum |
1068.41 mg |
31% |
A Vitamini |
11366.56 IU |
227% |
B1 Vitamini |
0.15 mg |
10% |
B2 Vitamini |
0.36 mg |
21% |
B3 Vitamini |
2.66 mg |
13% |
B6 Vitamini |
16.42 mg |
821% |
E Vitamini |
4.22 mg |
14% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.