1
ahtapot bacaklarını sirke limonsuyu sarmısakla haşla ve soy sonra temiz yıka sonra tencereye yagı koy kuşbaşı dogranmış havuçtan başla sonra soganıda at suyunu ver kapariyide at tatlandır sonra havuç pişmesine yakın parizyenle yuvarlatılmış patatasleri at ahtapot bacagınıda at kaynasın kapari yoksa bezelye veya taze iç bakla olur patatesle pişenede kaynat tadına ve tuzuna bak ye
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
650.25 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
36.39 g |
55% |
Katı Yağ |
0.03 g |
0% |
Sodyum |
560.95 mg |
23% |
Toplam Karbonhidrat |
21.61 g |
7% |
Diyet Lifi |
1.21 mg |
4% |
Protein |
78.86 g |
158% |
Kalsiyum |
24.75 mg |
2% |
Demir |
1.2 mg |
7% |
Potasyum |
306.75 mg |
9% |
A Vitamini |
5546.55 IU |
111% |
B1 Vitamini |
0.09 mg |
6% |
B2 Vitamini |
0.27 mg |
16% |
B3 Vitamini |
0.61 mg |
3% |
B6 Vitamini |
0.3 mg |
15% |
E Vitamini |
1.47 mg |
5% |
K Vitamini |
0.03 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.