1
top patlıcanları közde közleyip syun kararmaması için limonlu suya koy sonra tencereye etleri at kuşbası dogranmış soganlarla kavurduktan sonrakuzu göbegi mantarları kdogra içine at karıştır dogranmış yeşil biberleri koy tatlandır pişsin patlıcanları fırın tepsine koy parçalamadan oretasını aç yapılan etli içi içine doldur aynı karnıyarık gibi dometesle süslendir 150 derecelik ısınmış fırına ver tabanına 1 kaşık salça erit su bardagında dibine vermeyi unutma 10 15dk sonra çıkar servistabagına koy 1kasık yapılan yemegin üzerine dagıtmadan koy istege göre tabakla afiyetle yeyin
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
246.61 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
21.79 g |
33% |
Katı Yağ |
0.01 g |
0% |
Doymamış Yağ |
0.03 g |
0% |
Kolestrol |
1.96 mg |
1% |
Sodyum |
342.12 mg |
14% |
Toplam Karbonhidrat |
8.44 g |
3% |
Diyet Lifi |
3.64 mg |
12% |
Protein |
35.52 g |
71% |
Kalsiyum |
28.27 mg |
3% |
Demir |
2.62 mg |
15% |
Potasyum |
1222.33 mg |
35% |
A Vitamini |
3079.66 IU |
62% |
B3 Vitamini |
2.34 mg |
12% |
B6 Vitamini |
21.4 mg |
1070% |
E Vitamini |
4.78 mg |
16% |
K Vitamini |
0.05 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.