Yoğurtlu Kereviz - COOK Tüketici Ürünleri

Yoğurtlu Kereviz

  • Kaç Kişilik: 10
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 871 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Süzme Yoğurt 500 Gram
2 Sofra Tuzu 1 Tutam
3 Karabiber 1 Tutam
4 Elma 2 Adet
5 Kereviz 4 Adet
6 Kurutulmuş Yaban Mersini 1 Çay Bardağı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı: Yaban mersinlerini sıcak su ile yıkayın. Üzerini süslemek için 5-6 tanesini bir kenara ayırın. Kereviz ve elmaların kabuklarını soyduktan sonra rendeleyin. Yoğurt ile karıştırın. Daha sonra tuz, karabiber ve yaban mersinlerini ilave edip karıştırın.

2

Servis: Servis tabağınıza aldıktan sonra 5-6 tane ayırdığınız yaban mersini ile süsleyin. Afiyet Olsun

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 87.17 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 1.84 g 3%
Sodyum 169.34 mg 7%
Toplam Karbonhidrat 16.55 g 6%
Diyet Lifi 2.75 mg 9%
Protein 2.72 g 5%
Kalsiyum 142.92 mg 14%
Demir 0.41 mg 2%
Potasyum 43.36 mg 1%
A Vitamini 235.23 IU 5%
B6 Vitamini 0.05 mg 3%
E Vitamini 0.18 mg 1%
K Vitamini 15.25 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.