Trabzon Hurmalı Kuplar - COOK Tüketici Ürünleri

Trabzon Hurmalı Kuplar

  • Kaç Kişilik: 2
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: LJay Saati
  • Kalori: 731 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 30 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Hindistan Cevizi 1 Tutam
2 Fındık 1 Tutam
3 Ceviz 1 Adet
4 Hurma 2 Adet
5 Muz 1 Adet
6 Çam Balı 1 Çorba Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

1 trabzon hurmasını yıkayıp 4 e bölün.içini kaşıkla çıkartıp,çatalla iyica ezin. kupa doldurun.bir muzun yarısını dilimleyip hurmanın üzerini kapatacak şekilde dizin. üzerine bir kaşık balı gezdirin.üzerine ceviz içini serpin.buzdalabında iyice soğutup servis yapın.afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 365.89 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 13.59 g 21%
Sodyum 0.2 mg 0%
Toplam Karbonhidrat 45.14 g 15%
Protein 25.99 g 52%
Demir 0.02 mg 0%
Potasyum 2.6 mg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.