Tandir - COOK Tüketici Ürünleri

Tandir

  • Kaç Kişilik: 6
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 2327 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 60 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sofra Tuzu 1 Çay Kaşığı
2 Kekik 1 Çorba Kaşığı
3 Sarımsak 5 Diş
4 Kuzu Kol 1.5 Kilogram
5 Cook Fırın Torbası Büyük Boy 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

hazırlama: Eti kasaptan alırken porsiyonlara böldürebileceğiniz gibi kendiniz de bölebilir veya bütün olarak pişirebilirsiniz. Etler güzelce yıkanır, Sarmısaklar ayıklanır ortadan iki parçaya ayrılır. Cook fırın torbası fırın tepsisi veya borcamın içine konulur.

2

pişirme: COOK Fırın torbasının içine etler yerleştirilir. Sarmısaklar etlerin aralarına sokulur veya üstlerine konulur Daha sonra kekik ve tuz serpiştirilir. Torbanın ağzı iyice bağlandıktan sonra bir kürdan ucu yardımı ile üstüne 4-5 küçük delik açılır. Önceden ısıtılmış fırında 175-180 derecede 55-60 dakika kadar pişirilir. Fırından çıkardıktan servis tabağına konulur.

3

UYARI COOK Fırın Torbasına kesinlike su veya yağ koymayınız. Etin kendi suyu ve yağı ile pişiriniz. AFİYET OLSUN....

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 387.88 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 37.65 g 57%
Katı Yağ 0.06 g 0%
Sodyum 163.35 mg 7%
Toplam Karbonhidrat 2.9 g 1%
Diyet Lifi 0.11 mg 0%
Protein 50.48 g 101%
Kalsiyum 41.66 mg 4%
Demir 2.16 mg 12%
Potasyum 35.89 mg 1%
A Vitamini 63.85 IU 1%
B6 Vitamini 0.08 mg 4%
E Vitamini 0.14 mg 0%
K Vitamini 0.12 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.