# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Sofra Tuzu | 1 Çay Kaşığı |
2 | Kekik | 1 Çorba Kaşığı |
3 | Sarımsak | 5 Diş |
4 | Kuzu Kol | 1.5 Kilogram |
5 | Cook Fırın Torbası Büyük Boy | 1 Adet |
hazırlama: Eti kasaptan alırken porsiyonlara böldürebileceğiniz gibi kendiniz de bölebilir veya bütün olarak pişirebilirsiniz. Etler güzelce yıkanır, Sarmısaklar ayıklanır ortadan iki parçaya ayrılır. Cook fırın torbası fırın tepsisi veya borcamın içine konulur.
pişirme: COOK Fırın torbasının içine etler yerleştirilir. Sarmısaklar etlerin aralarına sokulur veya üstlerine konulur Daha sonra kekik ve tuz serpiştirilir. Torbanın ağzı iyice bağlandıktan sonra bir kürdan ucu yardımı ile üstüne 4-5 küçük delik açılır. Önceden ısıtılmış fırında 175-180 derecede 55-60 dakika kadar pişirilir. Fırından çıkardıktan servis tabağına konulur.
UYARI COOK Fırın Torbasına kesinlike su veya yağ koymayınız. Etin kendi suyu ve yağı ile pişiriniz. AFİYET OLSUN....
Kalori | 387.88 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 37.65 g | 57% |
Katı Yağ | 0.06 g | 0% |
Sodyum | 163.35 mg | 7% |
Toplam Karbonhidrat | 2.9 g | 1% |
Diyet Lifi | 0.11 mg | 0% |
Protein | 50.48 g | 101% |
Kalsiyum | 41.66 mg | 4% |
Demir | 2.16 mg | 12% |
Potasyum | 35.89 mg | 1% |
A Vitamini | 63.85 IU | 1% |
B6 Vitamini | 0.08 mg | 4% |
E Vitamini | 0.14 mg | 0% |
K Vitamini | 0.12 µg | 0% |