# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
2 | Karabiber | 1 Tutam |
3 | Havuç | 3 Adet |
4 | Patates | 1 Adet |
5 | Sarımsak | 1 Diş |
6 | Somon | 300 Gram |
7 | Cook Buzdolabı Poşeti Orta Boy | 1 Adet |
8 | Kuru Soğan | 1 Adet |
9 | Taze Kekik | 2 Dal |
Hazırlanışı: Öncelikle havucu ve patatesleri ince ince dilimleyin. Soğanı ikiye bölerek yarım ay şeklinde doğrayın. Sarımsakları da ezmeden halka halka doğrayın ve COOK Buzdolabı Poşeti’nin içine yerleştirin.
Pişirme: Somonlara biraz tuz ve karabiber ilave ederek sebzelerle birlikte buzdolabı poşetinin içine yerleştirin ve ağzını sıkıca kapatın. Somonları presleme şeklinde pişireceğiniz için ağzını kapattığınız buzdolabı poşetini kaynayan suya atın.
Servis: 25 dakika pişirdikten sonra tencereden çıkarın. Poşetin ağzını bıçak yardımı ile açıp servis tabağına alarak servis yapabilirsiniz.
Kalori | 321.77 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 10.34 g | 16% |
Kolestrol | 0.08 mg | 0% |
Sodyum | 509.22 mg | 21% |
Toplam Karbonhidrat | 21.79 g | 7% |
Diyet Lifi | 1.46 mg | 5% |
Protein | 34.63 g | 69% |
Kalsiyum | 19.36 mg | 2% |
Demir | 1.13 mg | 6% |
Potasyum | 302.58 mg | 9% |
A Vitamini | 14129.56 IU | 283% |
B1 Vitamini | 0.08 mg | 5% |
B2 Vitamini | 0.06 mg | 4% |
B3 Vitamini | 1.33 mg | 7% |
B6 Vitamini | 3.02 mg | 151% |
E Vitamini | 1.75 mg | 6% |
K Vitamini | 1.86 µg | 0% |