Sıcak Çerkez Tavugu - COOK Tüketici Ürünleri

Sıcak Çerkez Tavugu

  • Kaç Kişilik: 6
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1920 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sofra Tuzu 2 Çay Kaşığı
2 Bütün Tavuk 1 Adet
3 Tereyağ 2 Çorba Kaşığı
4 Bayat Ekmek 1 Adet
5 Ceviz 250 Gram
6 Sarımsak 3 Diş
7 İnek Sütü 1 Litre

Yapım Aşamaları

1

tavukları haşla tüm olarak sonra tirit halinde dit ince ince sonra bayat ekmeklerin içini al tencereye sütü koy ekmek tereyagıda ve cevizide havanda döv at sarmısaklrda döv at tuz ve beyaz toz bibeberde at karıştırrarak ekmekleri erit sonra tavukları atkaynat ılık olarak ye

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 320.06 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 17.65 g 27%
Katı Yağ 1.72 g 9%
Doymamış Yağ 0.02 g 0%
Kolestrol 21.55 mg 7%
Sodyum 432.82 mg 18%
Toplam Karbonhidrat 17.26 g 6%
Diyet Lifi 0.07 mg 0%
Protein 17.87 g 36%
Kalsiyum 209.18 mg 21%
Demir 0.37 mg 2%
Potasyum 377.89 mg 11%
A Vitamini 266.9 IU 5%
B6 Vitamini 0.25 mg 13%
E Vitamini 0.11 mg 0%
K Vitamini 0.06 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.