1
tereyağında soğan ve sarımsak kavrulur etler eklenir kavrulur
suyu biraz çekince baharatlar ve çubuk tarçın ilave edilir biraz kavrulur un ilave edilir birazdaha kavrulur biraz su eklenir pişmeye bırakılır etler pişince içerisine kavrulmuş badem kayısı taze soğan eklenir birazdaha pişirilir en son tereyağında kırmızı tozbiber kızdırılıp dökülür yarım saat dinlendirilir servis yapılır
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
3297.50 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
163.39 g |
248% |
Katı Yağ |
46.76 g |
234% |
Kolestrol |
132.75 mg |
44% |
Sodyum |
637.5 mg |
27% |
Toplam Karbonhidrat |
370 g |
123% |
Diyet Lifi |
17.5 mg |
58% |
Protein |
131.65 g |
263% |
Kalsiyum |
761.25 mg |
76% |
Demir |
12.14 mg |
67% |
Potasyum |
902.5 mg |
26% |
A Vitamini |
3758.75 IU |
75% |
B3 Vitamini |
0.88 mg |
4% |
B6 Vitamini |
9.5 mg |
475% |
E Vitamini |
3.63 mg |
12% |
K Vitamini |
2.14 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.