Portakallı Balık - COOK Tüketici Ürünleri

Portakallı Balık

  • Kaç Kişilik: 1
  • Sofra: Akdeniz Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 390 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Zeytin Yağı 1 Tatlı Kaşığı
2 Karabiber 1 Tutam
3 Portakal 1 Adet
4 Levrek 1 Adet
5 Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama: Portakalın kabuğunu rendeledikten sonra ortadan kesip yarısının suyunu kesin. Diğer yarısını da ince dilimleyin. Levrek filetolarını yağladıktan sonra sıktığınız portakal suyunu bir kaşık yardımı ile üzerine dökün. Karabiber ile rendelediğiniz portakal kabuklarını da serpip dilimlediğiniz portakalları koyup diğer fileto parçasını üzerine kapatın.

2

Pişirme: COOK Yağlı Pişirme Kağıdını, balığın tamamını kapatacak şekilde kesip balığı yerleştirin ve kenarlarını sıkıca kıvırıp fırın tepsinize koyun. 180 derece ısıdaki fırında 20 dakika pişirip servis yapın. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 390.22 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 18.11 g 27%
Sodyum 20.32 mg 1%
Toplam Karbonhidrat 20.91 g 7%
Protein 46.62 g 93%
Kalsiyum 14.62 mg 1%
Demir 0.99 mg 6%
Potasyum 42.02 mg 1%
A Vitamini 9.97 IU 0%
B6 Vitamini 0.01 mg 1%
E Vitamini 0.72 mg 2%
K Vitamini 5.77 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.