# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Zeytin Yağı | 1 Tatlı Kaşığı |
2 | Karabiber | 1 Tutam |
3 | Portakal | 1 Adet |
4 | Levrek | 1 Adet |
5 | Cook Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlama: Portakalın kabuğunu rendeledikten sonra ortadan kesip yarısının suyunu kesin. Diğer yarısını da ince dilimleyin. Levrek filetolarını yağladıktan sonra sıktığınız portakal suyunu bir kaşık yardımı ile üzerine dökün. Karabiber ile rendelediğiniz portakal kabuklarını da serpip dilimlediğiniz portakalları koyup diğer fileto parçasını üzerine kapatın.
Pişirme: COOK Yağlı Pişirme Kağıdını, balığın tamamını kapatacak şekilde kesip balığı yerleştirin ve kenarlarını sıkıca kıvırıp fırın tepsinize koyun. 180 derece ısıdaki fırında 20 dakika pişirip servis yapın. Afiyet olsun.
Kalori | 390.22 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 18.11 g | 27% |
Sodyum | 20.32 mg | 1% |
Toplam Karbonhidrat | 20.91 g | 7% |
Protein | 46.62 g | 93% |
Kalsiyum | 14.62 mg | 1% |
Demir | 0.99 mg | 6% |
Potasyum | 42.02 mg | 1% |
A Vitamini | 9.97 IU | 0% |
B6 Vitamini | 0.01 mg | 1% |
E Vitamini | 0.72 mg | 2% |
K Vitamini | 5.77 µg | 0% |