1
Yumurtaları tavaya kırın üzerlerine tuz ve karabiber serpin.
Kibrit çöpü kalınlığında kestiğiniz salamları yumurta aklarının üzerine serpiştirin.
İnce rendelediğiniz peyniri ekleyin.
Üzerine tereyağı parçalarını serpiştirip kapağını kapatın.
Peynir eriyinceye kadar 10 dakika orta ateşte pişirin.
Afiyet Olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
483.49 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
23.37 g |
35% |
Katı Yağ |
1.14 g |
6% |
Kolestrol |
3.53 mg |
1% |
Sodyum |
653.63 mg |
27% |
Toplam Karbonhidrat |
4.3 g |
1% |
Protein |
18.32 g |
37% |
Kalsiyum |
336.11 mg |
34% |
Demir |
0.49 mg |
3% |
Potasyum |
220.2 mg |
6% |
A Vitamini |
60.01 IU |
1% |
B6 Vitamini |
0.19 mg |
10% |
B12 Vitamini |
0.67 µg |
0% |
E Vitamini |
0.05 mg |
0% |
K Vitamini |
1.82 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.