Pestolu Makarna - COOK Tüketici Ürünleri

Pestolu Makarna

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: İtalyan Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 2879 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Klasik Beyaz Peynir 100 Gram
2 Riviera Zeytin Yağı 1 Fincan
3 Deniz Tuzu 1 Adet
4 Kekik 1 Çay Kaşığı
5 Kelebek Makarna 500 Gram
6 Feslegen 1 Demet
7 Ceviz 50 Gram
8 Roka 1 Demet
9 Sarımsak 2 Diş
10 Labne Peynir 100 Gram
11 Pastörize Süt 1 Fincan
12 Tane Karabiber 1 Çay Kaşığı
13 Üzüm Pekmezi 1 Çorba Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Önce taze feslegen ve rokalari yikayip ,sarimsak ,zeytinyagi ,tuz ,karabiber,kekik,beyaz peynir ve pekmez ve cevizle karistirip mutfak rondosunde iyice ezilip krema halini alana kadar karistirin.Diger tarefta makarnalari tuzlu suda haslayip süzdürun ,Servis tabagina alip uzerine taze pestoyu gezdirip servis edin afiyet olsun...

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 719.91 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 23.34 g 35%
Katı Yağ 0.02 g 0%
Sodyum 288.12 mg 12%
Toplam Karbonhidrat 106.74 g 36%
Diyet Lifi 0.07 mg 0%
Protein 20.98 g 42%
Kalsiyum 211.28 mg 21%
Demir 5.42 mg 30%
Potasyum 87.01 mg 2%
A Vitamini 41.73 IU 1%
B1 Vitamini 1.25 mg 83%
B2 Vitamini 0.71 mg 42%
B5 Vitamini 0.24 mg 2%
B6 Vitamini 0.17 mg 9%
E Vitamini 1.84 mg 6%
K Vitamini 1.85 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.