Panna Cotta - COOK Tüketici Ürünleri

Panna Cotta

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: İtalyan Mutfağı
  • Öğün: Atıştırmalık
  • Kalori: 548 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Vanilinli Pasta Kreması 1 Su Bardağı
2 Toz Şeker 3 Yemek Kaşığı
3 Un 3 Çorba Kaşığı
4 Vanilya 1 Paket
5 Buğday Nişastası 1 Tatlı Kaşığı
6 Yağlı İnek Sütü 2 Su Bardağı
7 Orman Meyveleri Karışımı 1 Paket

Yapım Aşamaları

1

Panna Cotta Meyve dışındaki bütün malzemeler karıştırılıp kaynayıncaya kadar pişirilir. Karışım önceden sudan geçirilmiş servis kaplarına aktarılır. Ilıklaşınca dolapta 2-3 saat kadar soğutulur. Servis sırasında kenarlarından bıçakla dikkatlice kaptan ayrılıp, tabağa ters çıkartılır. Üzerinde meyvelerle servis edilir. Afiyet olsun..

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 137.15 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 4.75 g 7%
Sodyum 49.19 mg 2%
Toplam Karbonhidrat 15.73 g 5%
Protein 4.29 g 9%
Kalsiyum 120.22 mg 12%
Demir 0.1 mg 1%
Potasyum 153.85 mg 4%
A Vitamini 126 IU 3%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.