Panga Balığı Tava - COOK Tüketici Ürünleri

Panga Balığı Tava

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 2092 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Galeta Unu 1.5 Su Bardağı
2 Yumurta 2 Adet
3 Panga Balığı 600 Gram

Yapım Aşamaları

1

Filetosu çıkarılmış balıkların her birini ortadan ikiye bölün. Ayrı bir çukur kapta 2 adet yumurtayı kırıp çırpın. Diğer bir yayvan tabağa galeta ununu koyun. İkiye bölünmüş balıkları önce yumurtaya, daha sonra da galeta ununa bulayıp, tavada kızdırılmış yağda (tercihan fındık yağı) kızartın. Panga balığı hiç kılçıksız olduğu için ayıklama gerektirmeden yenebilir. Kızaran balıkları salata yanında sıcak servis edin. Afiyet olsun

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 523.00 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 5.01 g 8%
Kolestrol 72 mg 24%
Sodyum 225.25 mg 9%
Toplam Karbonhidrat 54.68 g 18%
Protein 40.78 g 82%
Kalsiyum 31.69 mg 3%
Demir 0.06 mg 0%
Potasyum 101.88 mg 3%
A Vitamini 49.5 IU 1%
B6 Vitamini 0.3 mg 15%
B12 Vitamini 2.25 µg 0%
E Vitamini 0.75 mg 3%
K Vitamini 0.15 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.