Pancar Salatası - COOK Tüketici Ürünleri

Pancar Salatası

  • Kaç Kişilik: 2
  • Sofra: Akdeniz Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 187 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sızma Zeytin Yağı 1 Tatlı Kaşığı
2 Sofra Tuzu 1 Tutam
3 Karabiber 1 Tutam
4 Maydanoz 0.5 Demet
5 Limon Suyu 1 Tatlı Kaşığı
6 Pancar 250 Gram
7 Sarımsak 1 Diş
8 Balsamik Sirke 1 Tatlı Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı ve Sunumu: Pancarları haşlayıp rendeleyin. Yarım demet maydanozu çok ince kıyın. Rendelenmiş sarımsak, balsamik sirke, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Servis tabağınıza alın. Arzu ederseniz kalp şeklindeki kalıplarla şekillendirerek şık bir sunum yapabilirsiniz. Afiyet Olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 93.78 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 0.61 g 1%
Katı Yağ 0.03 g 0%
Sodyum 657.3 mg 27%
Toplam Karbonhidrat 16.06 g 5%
Diyet Lifi 0.64 mg 2%
Protein 2.88 g 6%
Kalsiyum 37.47 mg 4%
Demir 1.6 mg 9%
Potasyum 37.29 mg 1%
A Vitamini 1409.18 IU 28%
B6 Vitamini 0.07 mg 4%
E Vitamini 0.13 mg 0%
K Vitamini 276.12 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.