Paçanga Böreği - COOK Tüketici Ürünleri

Paçanga Böreği

  • Kaç Kişilik: 8
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 1537 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Taze Kaşar 75 Gram
2 Biber Çarliston 2 Adet
3 Kırmızı Biber 2 Adet
4 Pastırma 100 Gram
5 Yufka 2 Adet

Yapım Aşamaları

1

2 Adet yufkayı üst üste tezgâha serin ve 8 eşit üçgen parçaya bölün. Her bir üçgen parçanın enli kısmına önce pastırma dilimleri, üzerine jülyen doğranmış çarliston ve kırmızı biberleri ve en üzerine de dilim kesilmiş kaşar peynirini yerleştirin. Kenarlarını kapatarak, geniş bir şekilde çok sıkmadan sarın. (24 parça börek çıkıyor). Sardığınız börekleri, kızgın yağda (tercihan fındık yağında) kızartarak servis yapın. Afiyet olsun ...

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 192.18 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 7.23 g 11%
Katı Yağ 0.34 g 2%
Kolestrol 8.5 mg 3%
Sodyum 110.63 mg 5%
Toplam Karbonhidrat 23.34 g 8%
Protein 9.79 g 20%
Kalsiyum 68.75 mg 7%
Demir 0.28 mg 2%
Potasyum 26.25 mg 1%
A Vitamini 5.27 IU 0%
B6 Vitamini 0.07 mg 4%
B12 Vitamini 0.14 µg 0%
E Vitamini 0.01 mg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.