# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Un | 1.5 Çorba Kaşığı |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
3 | Karabiber | 1 Tutam |
4 | Tereyağ | 2 Çorba Kaşığı |
5 | Ispanak | 600 Gram |
6 | Soğan | 1 Adet |
7 | Krema | 240 Gram |
8 | Cook Mikrodalga Streç Film | 1 Adet |
Hazırlama: Ispanaklar yıkandıktan sonra doğranır. soğan yemeklik olarak hazırlanır. Daha sonra ıspanak, yağ ve soğan mikrodalgaya uygun bir kapta karıştırılır. Üstü COOK Mikrodalga Streç Film ile örtülür ve yüksek ısıda altı dakika pişirilir. Bir iki defa karıştırılmalıdır. Un ıspanağın üstüne konur ve karıştırılır.
Pişirme: Geri kalan malzemeler de ilave edilip karıştırıldıktan sonra üstü örtülmeden yüksek ısıda altı yedi dakika pişirilir. Servis yapmadan önce beş dakika bekletilir. Afiyet Olsun.
Kalori | 258.70 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 20.99 g | 32% |
Katı Yağ | 8.62 g | 43% |
Kolestrol | 85.46 mg | 28% |
Sodyum | 399.29 mg | 17% |
Toplam Karbonhidrat | 3.62 g | 1% |
Protein | 11.14 g | 22% |
Kalsiyum | 75.24 mg | 8% |
Demir | 1.33 mg | 7% |
Potasyum | 551.84 mg | 16% |
A Vitamini | 2518.62 IU | 50% |
B3 Vitamini | 1.27 mg | 6% |
B6 Vitamini | 11.6 mg | 580% |
E Vitamini | 2.5 mg | 8% |
K Vitamini | 1.48 µg | 0% |