Marul Yemeği - COOK Tüketici Ürünleri

Marul Yemeği

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Türk Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 683 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 20 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Marul 1 Adet
2 Dana Kıyma 200 Gram
3 Domates 1 Adet
4 Taze Soğan 1 Demet
5 Dereotu 1 Demet
6 Domates Salçası 2 Çorba Kaşığı
7 Zeytin Yağı 2 Çorba Kaşığı
8 Su 3 Su Bardağı
9 Sofra Tuzu 1 Tatlı Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Marul Yemeği Marulları, taze soğanları, domatesleri ve dereotunu doğrayalım. Taze soğanları bir tencerede kavurup kıymayı ilave ederek kavurma işlemine devam edelim. Ardından sırasıyla dereotunu, salçayı ve marulları ekleyelim. Son olarak su ilave ederek pişmeye bırakalım. Yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 170.79 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 16.81 g 25%
Kolestrol 0.06 mg 0%
Sodyum 520.44 mg 22%
Toplam Karbonhidrat 3.21 g 1%
Diyet Lifi 1.49 mg 5%
Protein 13.25 g 27%
Kalsiyum 65.21 mg 7%
Demir 1.84 mg 10%
Potasyum 78.29 mg 2%
A Vitamini 4024.16 IU 80%
B1 Vitamini 0.01 mg 1%
B2 Vitamini 0.01 mg 1%
B3 Vitamini 0.03 mg 0%
B6 Vitamini 0.06 mg 3%
E Vitamini 1.1 mg 4%
K Vitamini 0.3 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.