1
Marul Yemeği Marulları, taze soğanları, domatesleri ve dereotunu doğrayalım. Taze soğanları bir tencerede kavurup kıymayı ilave ederek kavurma işlemine devam edelim. Ardından sırasıyla dereotunu, salçayı ve marulları ekleyelim. Son olarak su ilave ederek pişmeye bırakalım. Yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
170.79 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
16.81 g |
25% |
Kolestrol |
0.06 mg |
0% |
Sodyum |
520.44 mg |
22% |
Toplam Karbonhidrat |
3.21 g |
1% |
Diyet Lifi |
1.49 mg |
5% |
Protein |
13.25 g |
27% |
Kalsiyum |
65.21 mg |
7% |
Demir |
1.84 mg |
10% |
Potasyum |
78.29 mg |
2% |
A Vitamini |
4024.16 IU |
80% |
B1 Vitamini |
0.01 mg |
1% |
B2 Vitamini |
0.01 mg |
1% |
B3 Vitamini |
0.03 mg |
0% |
B6 Vitamini |
0.06 mg |
3% |
E Vitamini |
1.1 mg |
4% |
K Vitamini |
0.3 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.