1
kuzu kolu kasapta ızgaralık açtırın soslatıp dinlensi ayrı birtencereye yagı koyun sagannı sıçan dişi sarmısakta aynı dograyıp atın sonra mantarları julyen dograyıp içine atın kavurun ununu verip kıremasınıda atın tatlandırın sosunu çok koyu olmasın parmagınızın üstünden akmayacak şekilde olsun etleri kızartıp tabaklayın servis ederken sosunu verim afiyetle ye
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
386.76 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
29.13 g |
44% |
Katı Yağ |
3.6 g |
18% |
Kolestrol |
41.87 mg |
14% |
Sodyum |
423.79 mg |
18% |
Toplam Karbonhidrat |
7.09 g |
2% |
Diyet Lifi |
1.44 mg |
5% |
Protein |
31.85 g |
64% |
Kalsiyum |
44.61 mg |
4% |
Demir |
0.97 mg |
5% |
Potasyum |
518.42 mg |
15% |
A Vitamini |
704.96 IU |
14% |
B3 Vitamini |
1.1 mg |
6% |
B6 Vitamini |
3.27 mg |
164% |
B12 Vitamini |
0.05 µg |
0% |
E Vitamini |
2.06 mg |
7% |
K Vitamini |
0.1 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.