Mantarlı Levrek - COOK Tüketici Ürünleri

Mantarlı Levrek

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Türk Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 960 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 45 dk / 45 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Krem Peynir 100 Gram
2 Sofra Tuzu 1 Tutam
3 Karabiber 1 Tutam
4 Kültür Mantarı 150 Gram
5 Kırmızı Biber 1 Adet
6 Taze Soğan 6 Adet
7 Limon 1 Adet
8 Levrek 1 Adet
9 Dilimli Tost Ekmeği 1 Dilim

Yapım Aşamaları

1

taze soğanları ince kıyın.limonu yıkayıp dilimleyin.yıkadığınız mantarları kararmaması için limonlu suda bekletin.peynir,1 dilim ekmek taze soğanları mutfak robotunda püre kıvamına gelinceye kadar çekin.tuz ve karabiberi ilave edin.cook aliminyum folyo üzerine önce ince halka halka kestiğiniz kırmızı veya sarı biberleri ve mantarları koyun.üzerine levreği yerleştirin.peynirli iç malzemeyi yayın. limon dilimlerini koyun.balığın tamamını cook aliminyum folyo ile kapatın.önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40-45 dakika pişirin.servis tabağına alın ve servis yapın. afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 240.04 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 10.56 g 16%
Kolestrol 0.08 mg 0%
Sodyum 405.22 mg 17%
Toplam Karbonhidrat 28.22 g 9%
Diyet Lifi 8.07 mg 27%
Protein 27.28 g 55%
Kalsiyum 175.31 mg 18%
Demir 3.64 mg 20%
Potasyum 126.81 mg 4%
A Vitamini 752.54 IU 15%
B1 Vitamini 0.03 mg 2%
B2 Vitamini 0.04 mg 2%
B3 Vitamini 0.26 mg 1%
B6 Vitamini 0.52 mg 26%
B12 Vitamini 0.45 µg 0%
E Vitamini 0.45 mg 2%
K Vitamini 1.37 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.