1
taze soğanları ince kıyın.limonu yıkayıp dilimleyin.yıkadığınız mantarları kararmaması için limonlu suda bekletin.peynir,1 dilim ekmek taze soğanları mutfak robotunda püre kıvamına gelinceye kadar çekin.tuz ve karabiberi ilave edin.cook aliminyum folyo üzerine önce ince halka halka kestiğiniz kırmızı veya sarı biberleri ve mantarları koyun.üzerine levreği yerleştirin.peynirli iç malzemeyi yayın. limon dilimlerini koyun.balığın tamamını cook aliminyum folyo ile kapatın.önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40-45 dakika pişirin.servis tabağına alın ve servis yapın. afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
240.04 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
10.56 g |
16% |
Kolestrol |
0.08 mg |
0% |
Sodyum |
405.22 mg |
17% |
Toplam Karbonhidrat |
28.22 g |
9% |
Diyet Lifi |
8.07 mg |
27% |
Protein |
27.28 g |
55% |
Kalsiyum |
175.31 mg |
18% |
Demir |
3.64 mg |
20% |
Potasyum |
126.81 mg |
4% |
A Vitamini |
752.54 IU |
15% |
B1 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B2 Vitamini |
0.04 mg |
2% |
B3 Vitamini |
0.26 mg |
1% |
B6 Vitamini |
0.52 mg |
26% |
B12 Vitamini |
0.45 µg |
0% |
E Vitamini |
0.45 mg |
2% |
K Vitamini |
1.37 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.