1
tavukları kırmızıtoz biber ve yag tuz sarmısaklayıp fırına verin 180 dercede 30dk sonra pitiyse parçalayıp yemek tepsisine diz ayrı tencerede soganları kavur mantarlarıda kavurduktan sonra biberlerinide at salçayıda kavur suyunu ver tatlandırıp sosu kaynat ve tepsideki tavugun üzerine ver fırına at 10 dk 150 derecede pişirip servis et
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
171.22 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
6.82 g |
10% |
Katı Yağ |
0.6 g |
3% |
Doymamış Yağ |
0.02 g |
0% |
Kolestrol |
18.6 mg |
6% |
Sodyum |
510.79 mg |
21% |
Toplam Karbonhidrat |
10.56 g |
4% |
Diyet Lifi |
1.84 mg |
6% |
Protein |
18.41 g |
37% |
Kalsiyum |
32.91 mg |
3% |
Demir |
2.76 mg |
15% |
Potasyum |
944.81 mg |
27% |
A Vitamini |
1156.68 IU |
23% |
B1 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B2 Vitamini |
0.03 mg |
2% |
B3 Vitamini |
1.54 mg |
8% |
B6 Vitamini |
4.63 mg |
232% |
B12 Vitamini |
0.07 µg |
0% |
E Vitamini |
3.62 mg |
12% |
K Vitamini |
0.01 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.