Kuşburnu Hoşafı - COOK Tüketici Ürünleri

Kuşburnu Hoşafı

  • Kaç Kişilik: 10
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 3571 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 60 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Toz Şeker 500 Gram
2 Limon Tuzu 1 Çay Kaşığı
3 Su 2 Litre
4 Kuşburnu 1 Kilogram

Yapım Aşamaları

1

kuşburnu köypazarlarında bulunur genelde uşak yöresine aittir kuşburnuyu yıka içine tencerede su ve şekeri ky 1 saat kaynat limontuzunuda kaynarken at sogut ve iç tadı ve kıvamını kaynarken ayarla

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 357.19 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 0.37 g 1%
Sodyum 12.5 mg 1%
Toplam Karbonhidrat 87.96 g 29%
Protein 1.62 g 3%
Kalsiyum 175.5 mg 18%
Demir 1.1 mg 6%
Potasyum 429 mg 12%
A Vitamini 4345 IU 87%
B6 Vitamini 0.1 mg 5%
E Vitamini 5.8 mg 19%
K Vitamini 25.9 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.