Kuru Fasulye Çorbası - COOK Tüketici Ürünleri

Kuru Fasulye Çorbası

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Özbekistan Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 339 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 5 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Un 1 Çorba Kaşığı
2 Sofra Tuzu 1 Tutam
3 Kuru Fasulye 1 Çay Bardağı
4 Biber Salçası 1 Çorba Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama TENCEREYİ OCAĞA KOYARIZ.

2

Pişirme YAĞINI KOYARIZ. YAĞ KIZINCA SALÇASINI KOYUP KARIŞTIRIRIZ. ÖNCEDEN HAŞLADIĞIMIZ KURU FASULYENİN SUYUNU TENCERENİN İÇİNİ BOŞALTIP, KARIŞTIRIYORUZ. TUZUNU EKLEYİP , UNUNU KOYUP TEKRAR KARIŞTIRIYORUZ. KAYNAMAYA BAŞLAMADAN 5 DK ÖNCE BİR AVUÇ HAŞLANMIŞ FASULYEYİ KOYUYORUZ. KARIŞTIRIYORUZ.

3

Servis ÇORBA KOYULAŞINCA OCAĞI KAPATIYORUZ. AFİYET OLSUN.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 84.95 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 2.52 g 4%
Sodyum 322.98 mg 13%
Toplam Karbonhidrat 3.28 g 1%
Protein 2.82 g 6%
Kalsiyum 0.2 mg 0%
Potasyum 0.07 mg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.