1
Tavada yağ ve soğanı hafifçe kavurduktan sonra kıymayı ekleyin. Kıyma suyunu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin. Ocağın altını kapatıp tuz ve karabiber ekleyin.
Bezelye konservelerinizi süzgeçe alıp yıkayın. Pişirme tenceresine 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve salçayı koyun, su ile sulandırıp bezelyeleri, küp şeklinde kesilmiş havuçları ve kavrulmuş kıymayı ilave edip havuçlar yumuşayana kadar pişirin.
Afiyet Olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
256.08 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
10.77 g |
16% |
Kolestrol |
0.06 mg |
0% |
Sodyum |
339.03 mg |
14% |
Toplam Karbonhidrat |
6.34 g |
2% |
Diyet Lifi |
0.31 mg |
1% |
Protein |
19.55 g |
39% |
Kalsiyum |
3.87 mg |
0% |
Demir |
3.45 mg |
19% |
Potasyum |
139.28 mg |
4% |
A Vitamini |
4745.24 IU |
95% |
B1 Vitamini |
0.5 mg |
33% |
B2 Vitamini |
0.18 mg |
11% |
B3 Vitamini |
5.05 mg |
25% |
B6 Vitamini |
2.21 mg |
111% |
E Vitamini |
4.29 mg |
14% |
K Vitamini |
1.52 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.