1
Cevizler mümkünse kabuklu ceviz küçük parçalara ayırılır. Sarımsaklar havanda dövülerek 2 kaşık yoğurt ve 1 kaşık mayonez ile karıştırılır. Kerevizler rendelenir. İçerisine bir limonun suyu konularak kararmaması için bekletilir. Portkal küp şeklinde doğranır sonra tüm malzemler karıştırılır. Kereviz yapraklarını salatanızı süslemek için kullanabilirsiniz. Afiyet olsun
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
151.05 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
4.97 g |
8% |
Katı Yağ |
0.01 g |
0% |
Kolestrol |
1.13 mg |
0% |
Sodyum |
382.31 mg |
16% |
Toplam Karbonhidrat |
17.07 g |
6% |
Diyet Lifi |
1.1 mg |
4% |
Protein |
8.7 g |
17% |
Kalsiyum |
44.14 mg |
4% |
Demir |
0.46 mg |
3% |
Potasyum |
30.61 mg |
1% |
A Vitamini |
284.69 IU |
6% |
B6 Vitamini |
0.12 mg |
6% |
E Vitamini |
0.2 mg |
1% |
K Vitamini |
19.84 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.