1
Kerevizleri ortadan ikiye ayırın içini güzelce oyun, limonlu tuzlu suda bekletin( kararmasın) Yağı bir tencere eritin, soğanları kavurun, sonra kıymayı kavurun, diğer bütün malzemeleri ilave edin iyice karıştırın, ocaktan alın içine bir tane yumurtayı kırın iyice karıştırın, yapılan bu içle kerevizlerin içini doldurun, kerevizleri haşlanmış lahanalar ile iyice sarmalayın ağızları yukarı gelecek şekilde tencereye dizin, et suyunu veya et suyu tabletini suda eritin üzerine dökün hafif ateşte kerevizler pişene kadar 30-40 dk. ateşte tutun, pişme tamamlanınca sıcak sıcak servis yapın
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
147.87 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
2.62 g |
4% |
Katı Yağ |
1.18 g |
6% |
Kolestrol |
3.79 mg |
1% |
Sodyum |
289.3 mg |
12% |
Toplam Karbonhidrat |
13.88 g |
5% |
Diyet Lifi |
2.26 mg |
8% |
Protein |
10.34 g |
21% |
Kalsiyum |
109.42 mg |
11% |
Demir |
3.72 mg |
21% |
Potasyum |
384.85 mg |
11% |
A Vitamini |
4889.43 IU |
98% |
B3 Vitamini |
0.93 mg |
5% |
B6 Vitamini |
8.6 mg |
430% |
E Vitamini |
1.99 mg |
7% |
K Vitamini |
360.79 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.