Keçi Peynirli Salata - COOK Tüketici Ürünleri

Keçi Peynirli Salata

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Öğle Yemeği
  • Kalori: 1626 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Ezine Keçi Peyniri 200 Gram
2 Zeytin Yağı 2 Çorba Kaşığı
3 Sofra Tuzu 1 Tutam
4 Karabiber 1 Tutam
5 Kıvırcık Marul 1 Adet
6 Hardal 2 Çay Kaşığı
7 Ceviz 100 Gram
8 Sarımsak 4 Diş
9 Limon 1 Adet
10 Dilimli Tost Ekmeği 8 Dilim
11 Nar Sirkesi 2 Çorba Kaşığı
12 Cook Polietilen Streç Film 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı: İlk önce peyniri hazırlıyoruz. Keçi peynirini ve hardalı bir kapta iyice karıştırın. Karışımı, COOK Polietilen Streç Film ile sarın ve rulo haline getirin. Kenarlarını da kıvırdıktan sonra 5 dakika derin dondurucuda bekletin. Streç film peynirinizin daha iyi şekil almasını ve daha rahat kesilmesini sağlayacaktır.

2

Ekmeklerin sert kenarlarını kesin ve küp küp doğrayın. Tavaya bir miktar zeytinyağı, kekik, nane ve pulbiber ekleyerek doğradığınız ekmekleri kızartın.

3

Salata kasesinin içine göbek marulu doğrayın ve üzerine cevizi, zeytinleri, tuzu, karabiberi, sirkeyi ve zeytinyağını ekleyin ve limon sıkın. Kızarttığınız ekmekleri de salatanın üzerine ekleyin.

4

Servis: Son olarak derin dondurucudan çıkardığınız peyniri dilimleyip salataya ekleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 406.66 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 23.52 g 36%
Katı Yağ 0.01 g 0%
Sodyum 337.91 mg 14%
Toplam Karbonhidrat 50.81 g 17%
Diyet Lifi 2.04 mg 7%
Protein 18.79 g 38%
Kalsiyum 186.97 mg 19%
Demir 3.86 mg 21%
Potasyum 37.45 mg 1%
A Vitamini 2392.91 IU 48%
B1 Vitamini 0.27 mg 18%
B2 Vitamini 0.33 mg 19%
B6 Vitamini 0.63 mg 32%
B12 Vitamini 1.15 µg 0%
E Vitamini 0.73 mg 2%
K Vitamini 1.78 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.