Kayısılı Turta - COOK Tüketici Ürünleri

Kayısılı Turta

  • Kaç Kişilik: 6
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: LJay Saati
  • Kalori: 329 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Un 1 Tutam
2 Pudra Şekeri 2 Yemek Kaşığı
3 Milföy Hamuru 6 Yaprak
4 Kayısı Reçeli 6 Yemek Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı: Her bir milföy hamurunu bir tutam unun yardımı ile iyice açın.

2

Tepsinizin üzerine COOK Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı’nı serin.

3

Milföyü bir bıçak yardımı ile ortadan üçgen şeklinde ikiye kesin. Kayısı reçelini milföyün ortasına yerleştirin.

4

Üçgen halindeki milföyü küçük üçgen haline getirecek şekilde kapatın. Kenarlarını da elinizle bastırarak kapatın ve COOK Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı’nın üzerine serin.

5

Pişirme: Daha önceden 190C ‘de ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin.

6

Servis: Üstüne pudra şekeri dökün ve servise sunun. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 54.87 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 4.27 g 6%
Katı Yağ 1 g 5%
Sodyum 326 mg 14%
Toplam Karbonhidrat 43.7 g 15%
Diyet Lifi 1.32 mg 4%
Protein 5.16 g 10%
Kalsiyum 9.33 mg 1%
Demir 2.18 mg 12%
Potasyum 56.83 mg 2%
A Vitamini 20.5 IU 0%
E Vitamini 0.09 mg 0%
K Vitamini 1.67 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.