# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Un | 1 Tutam |
2 | Pudra Şekeri | 2 Yemek Kaşığı |
3 | Milföy Hamuru | 6 Yaprak |
4 | Kayısı Reçeli | 6 Yemek Kaşığı |
Hazırlanışı: Her bir milföy hamurunu bir tutam unun yardımı ile iyice açın.
Tepsinizin üzerine COOK Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı’nı serin.
Milföyü bir bıçak yardımı ile ortadan üçgen şeklinde ikiye kesin. Kayısı reçelini milföyün ortasına yerleştirin.
Üçgen halindeki milföyü küçük üçgen haline getirecek şekilde kapatın. Kenarlarını da elinizle bastırarak kapatın ve COOK Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı’nın üzerine serin.
Pişirme: Daha önceden 190C ‘de ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin.
Servis: Üstüne pudra şekeri dökün ve servise sunun. Afiyet olsun.
Kalori | 54.87 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 4.27 g | 6% |
Katı Yağ | 1 g | 5% |
Sodyum | 326 mg | 14% |
Toplam Karbonhidrat | 43.7 g | 15% |
Diyet Lifi | 1.32 mg | 4% |
Protein | 5.16 g | 10% |
Kalsiyum | 9.33 mg | 1% |
Demir | 2.18 mg | 12% |
Potasyum | 56.83 mg | 2% |
A Vitamini | 20.5 IU | 0% |
E Vitamini | 0.09 mg | 0% |
K Vitamini | 1.67 µg | 0% |