Kalamar Tava Tartar Soslu - COOK Tüketici Ürünleri

Kalamar Tava Tartar Soslu

  • Kaç Kişilik: 10
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 12540 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 60 dk / 0 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Ayçiçek Yağı 1 Litre
2 Un 500 Gram
3 Sofra Tuzu 2 Çay Kaşığı
4 Kalamar 1 Paket
5 Kabartma Tozu 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

kalamarların şokunu çözdürüp bir derin kaba alın sonra içine norm al soda ve cep sodasından 4 kasok atın tuzda atıp iyice mıncıklayıon akşamdan dinlenmeye bırakın sonra tavaya yagı koyun en son un ve yag işlemiyle kızartın sonra bir kapta mayonez tuz kapari sogan kornişon turşu limon yumurta beyazıyla haşalnmış olacak bunları ince dogra yada zırhla kaşık salatası kıvamında olacak sonra mayonezle karıştır balıkla ye

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 1254.01 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 894.2 g 1355%
Sodyum 212.5 mg 9%
Toplam Karbonhidrat 5 g 2%
Protein 35.01 g 70%
Kalsiyum 0.12 mg 0%
Potasyum 0.04 mg 0%
E Vitamini 41.6 mg 139%
K Vitamini 0.06 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.