Kağıtta Levrek - COOK Tüketici Ürünleri

Kağıtta Levrek

  • Kaç Kişilik: 2
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 4300 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Domates 1 Adet
2 Defne Yaprağı 4 Yaprak
3 Maydanoz 5 Dal
4 Tereyağ 1 Yemek Kaşığı
5 Sivri Biber 100 Gram
6 Patates 2 Adet
7 Sarımsak 3 Diş
8 Kırmızı Soğan 2 Adet
9 Levrek 1 Kilogram
10 Sıvı Yağ 1 Çay Bardağı
11 Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı: COOK Yağlı Pişirme Kağıdı’nı tepsinize yerleştirin fakat kesmeyin ve levrekleri üzerine yerleştirin.

2

Soğanları, domatesleri ve patatesleri ve maydanozları doğrayın. Sebzeleri istediğiniz şekilde doğrayabilirsiniz. Ben bu tarifimde yarım ay şeklinde doğramak istedim.

3

Soğanları levreklerin üzerine yerleştirin ve soğanların aralarına tereyağı sürün. Tereyağının üzerine domatesleri yerleştirin. Patatesleri, maydanozları ve defne yaprağını da levreklerin üzerine yerleştirin. Sarımsağın sadece kabuklarını soyun ve tüm olarak balığın üzerine koyun. Böylece sadece kokusunu verecektir.

4

Balığın üzerini COOK Yağlı Pişirme Kağıdı ile kapatın ve kağıdın kenarlarını içeriye doğru kıvırın.

5

Pişirme: Levreği fırın koyun ve 180°C de 15 dakika pişirin.

6

Servis: Balığınızı fırından çıkardıktan sonra istediğiniz şekilde servise sunabilirsiniz. Afiyet olsun!

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 2150.14 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 505.05 g 765%
Katı Yağ 1.74 g 9%
Doymamış Yağ 0.08 g 1%
Kolestrol 5.68 mg 2%
Sodyum 117.05 mg 5%
Toplam Karbonhidrat 114.88 g 38%
Diyet Lifi 1.3 mg 4%
Protein 175.4 g 351%
Kalsiyum 56.18 mg 6%
Demir 3.28 mg 18%
Potasyum 1126.05 mg 32%
A Vitamini 2382.45 IU 48%
B1 Vitamini 0.03 mg 2%
B2 Vitamini 0.03 mg 2%
B3 Vitamini 1.82 mg 9%
B6 Vitamini 8.68 mg 434%
E Vitamini 24.87 mg 83%
K Vitamini 82.2 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.