Kağıtta Lagos - COOK Tüketici Ürünleri

Kağıtta Lagos

  • Kaç Kişilik: 1
  • Sofra: Türk Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 753 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 30 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Havuç 1 Adet
2 Patates 1 Adet
3 Sarımsak 3 Diş
4 Limon 3 Dilim
5 Lagos 1 Dilim
6 Arpacık Soğan 5 Adet
7 Cook Yağlı Pişirme Kağıdı 1 Adet
8 Kaya Koruğu 1 Tutam

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı Önceden filetosu çıkarılmış lagos balığı tuzlanarak cook pişirme kağıdının üzerine yerleştirilir. Havuç ve patates parmak şeklinde hazırlanır. Arpacık soğanlar ve sarımsaklar soyulur. Kaya koruğu ve diğer hazırlanan malzemelerde pişirme kağıdının içerisine konulur. Üzerine limon dilimleri ve sızma zeytinyağı gezdirilerek fırına verilir. Kendi buharında piştikten sonra resimde görüldüğü gibi Akdeniz yeşillikleri ile süslenerek servis edilir. Afiyet olsun...

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 753.10 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 4.84 g 7%
Katı Yağ 0.02 g 0%
Sodyum 151.65 mg 6%
Toplam Karbonhidrat 162.48 g 54%
Diyet Lifi 8.57 mg 29%
Protein 38.38 g 77%
Kalsiyum 283.87 mg 28%
Demir 9.47 mg 53%
Potasyum 2693.95 mg 77%
A Vitamini 21192.43 IU 424%
B1 Vitamini 1.33 mg 89%
B2 Vitamini 5.06 mg 298%
B3 Vitamini 1.63 mg 8%
B6 Vitamini 2.69 mg 135%
E Vitamini 2.27 mg 8%
K Vitamini 0.34 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.