1
Hazırlanışı
Önceden filetosu çıkarılmış lagos balığı tuzlanarak cook pişirme kağıdının üzerine yerleştirilir. Havuç ve patates parmak şeklinde hazırlanır. Arpacık soğanlar ve sarımsaklar soyulur. Kaya koruğu ve diğer hazırlanan malzemelerde pişirme kağıdının içerisine konulur. Üzerine limon dilimleri ve sızma zeytinyağı gezdirilerek fırına verilir. Kendi buharında piştikten sonra resimde görüldüğü gibi Akdeniz yeşillikleri ile süslenerek servis edilir.
Afiyet olsun...
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
753.10 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
4.84 g |
7% |
Katı Yağ |
0.02 g |
0% |
Sodyum |
151.65 mg |
6% |
Toplam Karbonhidrat |
162.48 g |
54% |
Diyet Lifi |
8.57 mg |
29% |
Protein |
38.38 g |
77% |
Kalsiyum |
283.87 mg |
28% |
Demir |
9.47 mg |
53% |
Potasyum |
2693.95 mg |
77% |
A Vitamini |
21192.43 IU |
424% |
B1 Vitamini |
1.33 mg |
89% |
B2 Vitamini |
5.06 mg |
298% |
B3 Vitamini |
1.63 mg |
8% |
B6 Vitamini |
2.69 mg |
135% |
E Vitamini |
2.27 mg |
8% |
K Vitamini |
0.34 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.