KABAK TATLISI - COOK Tüketici Ürünleri

KABAK TATLISI

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Osmanlı Mutfağı
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 5347 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 70 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Balkabagi 2 Kilogram
2 Toz Şeker 5 Su Bardağı
3 Ceviz 1 Su Bardağı
4 Kaymak 7 Çorba Kaşığı

Yapım Aşamaları

1

kabak tatlısı 1 bardak toz şekeri tencerede karamelize edin sonra sıra ile bir kat kabak üstüne şeker şeklinde devam edin kısık ateşte pişirin.soğuyunca eviz ve kabakla süsleyin

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 1336.97 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 13.11 g 20%
Katı Yağ 0.5 g 3%
Sodyum 7.5 mg 0%
Toplam Karbonhidrat 291.87 g 97%
Diyet Lifi 2.54 mg 8%
Protein 60.28 g 121%
Kalsiyum 107.5 mg 11%
Demir 4 mg 22%
Potasyum 1700 mg 49%
A Vitamini 36925 IU 739%
E Vitamini 5.5 mg 18%
K Vitamini 0.06 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.