Ispanaklı Frambuazlı Rulo Kek - COOK Tüketici Ürünleri

Ispanaklı Frambuazlı Rulo Kek

  • Kaç Kişilik: 12
  • Sofra: Alman Mutfağı
  • Öğün: LJay Saati
  • Kalori: 3672 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Yumurta 4 Adet
2 Toz Şeker 2 Çay Bardağı
3 Su 1 Çay Bardağı
4 Kabartma Tozu 1 Paket
5 Şekerli Vanilin 2 Paket
6 Un 2 Çay Bardağı
7 Ispanak 0.5 Çay Bardağı
8 Krem şanti 1 Paket
9 İnek Sütü 1 Su Bardağı
10 Dondurulmuş Frambuaz 15 Adet

Yapım Aşamaları

1

Sade rengi için; -2 adet yumurta (sarısı ve beyazı ayrılacak.) -1 çay bardağı toz şeker -Yarım çay bardağı ılık su -Yarım paket kabartma tozu -1 paket şekerli vanilya - 1 çay bardağı un

2

Yeşil rengi için; -2 adet yumurta (sarısı ve beyazı ayrılacak.) -1 çay bardağı toz şeker -Yarım çay bardağı hafif sulandırılmış taze ıspanak püresi-Yarım çay bardağı ılık su -Yarım paket kabartma tozu -1 paket şekerli vanilya -1 çay bardağı un

3

Kreması için; -1 paket krem şanti-1 su bardağı taze krema veya süt -10-15 kadar frambuaz COOK pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine hamuru yayın.

4

Pişirme; İki ayrı kapta hazırlanan hamuru 2 ayrı COOK buzdolabı poşetlerine koyup, poşetlerin köşelerinden delik açarak istediğiniz şekili vererek hamuru dökün. 180 derecede 15 dk. Pişirin. Pişirme işlemi bittikten sonra keki biraz soğumaya bırakın ve iç harcını döküp keki altındaki pişirme kağıdı ile birlikte rulo haline getirin. Üzerinden de COOK streç film ile streçleyerek yaklaşık 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 306.06 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 2.31 g 4%
Kolestrol 0.01 mg 0%
Sodyum 102.72 mg 4%
Toplam Karbonhidrat 41.85 g 14%
Protein 7.15 g 14%
Kalsiyum 43.08 mg 4%
Demir 0.06 mg 0%
Potasyum 103.67 mg 3%
A Vitamini 75.69 IU 2%
B3 Vitamini 0.03 mg 0%
B6 Vitamini 0.27 mg 14%
E Vitamini 0.05 mg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.