Hardallı Karnabahar - COOK Tüketici Ürünleri

Hardallı Karnabahar

  • Kaç Kişilik: 3
  • Sofra: Türk Mutfağı
  • Öğün: Öğle Yemeği
  • Kalori: 1640 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 30 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Taze Kaşar 200 Gram
2 Sofra Tuzu 1 Tutam
3 Su 0.5 Su Bardağı
4 Mayonez 120 Gram
5 Hardal 2 Çorba Kaşığı
6 Karnabahar 300 Gram
7 Soğan 1 Adet
8 Cook Mikrodalga Streç Film 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama ve Pişirme Yıkamış olduğunuz karnabaharları mikrodalgada kullanacağınız kaba koyun, yarım su bardağı su ilave edin. Kabın üstünü COOK Mikrodalga Streç Film ile örtüp yüksek ısıda 13-18 dakika kadar pişirin. Sonra suyunu süzün. Peynir dışındaki bütün malzemeleri başka bir kapta karıştırın ve karnabaharın üstüne dökün. Rendelemiş olduğunuz peyniri de serpiştirdikten sonra üstünü örtmeden yüksek ısıda 3-4 dakika üstü de hafif kızarana kadar pişirin. Servis yapmadan önce 5-6 yaprak maydonoz ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 546.70 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 49.41 g 75%
Kolestrol 15.64 mg 5%
Sodyum 622.22 mg 26%
Toplam Karbonhidrat 2.93 g 1%
Protein 15.33 g 31%
Kalsiyum 481.27 mg 48%
Demir 0.71 mg 4%
Potasyum 354.26 mg 10%
A Vitamini 1275.13 IU 26%
B3 Vitamini 0.99 mg 5%
B6 Vitamini 9.35 mg 468%
B12 Vitamini 1 µg 0%
E Vitamini 1.7 mg 6%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.