Hardal Soslu Karnabahar - COOK Tüketici Ürünleri

Hardal Soslu Karnabahar

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Akdeniz Mutfağı
  • Öğün: Öğle Yemeği
  • Kalori: 804 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 15 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Klasik Beyaz Peynir 50 Gram
2 Taze Kaşar 50 Gram
3 Karnabahar 650 Gram
4 Hardallı Sos 2.5 Su Bardağı

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama: Karnabaharları yıkadıktan sonra tek tek ayırıp bir tencerede haşlayınız. Suyunu iyice süzünüz. COOK Mutfağı malzemelerindeki "hardallı sosu" yarım ölçü ile hazırlayın. Haşladığınız karnabaharları bu sosun içine koyup karıştırın.

2

Pişirme: Hardal soslu karnabaharları fırın kabınıza alın. Üstüne biraz beyaz peynir rendesi biraz da kaşar peyniri rendesi koyup 175 derece sıcaklıktaki fırında 15 dakika üstü kızarana kadar pişirin. Bu tarifi Karnabahar yemeğini sevmeyenlere denemeleri için özellikle tavsiye ediyorum. Çok lezzetli oluyor. AFİYET OLSUN.......

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 201.16 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 7.08 g 11%
Kolestrol 0.33 mg 0%
Sodyum 144.38 mg 6%
Toplam Karbonhidrat 0.83 g 0%
Protein 10.94 g 22%
Kalsiyum 151.63 mg 15%
Demir 0.81 mg 5%
Potasyum 406.25 mg 12%
A Vitamini 1462.56 IU 29%
B2 Vitamini 0.11 mg 6%
B3 Vitamini 1.14 mg 6%
B5 Vitamini 0.12 mg 1%
B6 Vitamini 10.5 mg 525%
B12 Vitamini 0.19 µg 0%
E Vitamini 1.95 mg 7%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.