Fırında Tavuk Baget - COOK Tüketici Ürünleri

Fırında Tavuk Baget

  • Kaç Kişilik: 8
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 2477 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 15 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Zeytin Yağı 4 Çorba Kaşığı
2 Kekik 1 Çay Kaşığı
3 Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
4 Kimyon 1 Çay Kaşığı
5 Pul Kırmızıbiber 1 Çay Kaşığı
6 Tavuk But 8 Adet
7 Cook Fırın Torbası Küçük Boy 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlama Baget dışındaki bütün malzeme iyice karıştırılır.

2

Hazırlama (devam) Bagetlerin üzerine bıçakla birkaç çizik atılır.

3

Hazırlama (devam) Bagetler COOK Fırın Torbasının içerisine konur

4

Hazırlama (devam) Fırın Torbasının içerisindeki bagetlerin üzerine bu karışımdan parmak uçlarıyla bolca sürülür.

5

Pişirme Fırın torbasının ağzı bağlanır birkaç yerinden kürdan ucu ile 4-5 kez delinir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kıpkırmızı olana kadar pişirilir.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 309.65 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 18.83 g 29%
Katı Yağ 0.01 g 0%
Sodyum 0.55 mg 0%
Toplam Karbonhidrat 1.01 g 0%
Protein 32.66 g 65%
Kalsiyum 8.69 mg 1%
Demir 0.6 mg 3%
Potasyum 10.46 mg 0%
A Vitamini 13.75 IU 0%
E Vitamini 0.74 mg 2%
K Vitamini 1.34 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.