# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Zeytin Yağı | 4 Çorba Kaşığı |
2 | Kekik | 1 Çay Kaşığı |
3 | Karabiber | 1 Tatlı Kaşığı |
4 | Kimyon | 1 Çay Kaşığı |
5 | Pul Kırmızıbiber | 1 Çay Kaşığı |
6 | Tavuk But | 8 Adet |
7 | Cook Fırın Torbası Küçük Boy | 1 Adet |
Hazırlama Baget dışındaki bütün malzeme iyice karıştırılır.
Hazırlama (devam) Bagetlerin üzerine bıçakla birkaç çizik atılır.
Hazırlama (devam) Bagetler COOK Fırın Torbasının içerisine konur
Hazırlama (devam) Fırın Torbasının içerisindeki bagetlerin üzerine bu karışımdan parmak uçlarıyla bolca sürülür.
Pişirme Fırın torbasının ağzı bağlanır birkaç yerinden kürdan ucu ile 4-5 kez delinir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kıpkırmızı olana kadar pişirilir.
Kalori | 309.65 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 18.83 g | 29% |
Katı Yağ | 0.01 g | 0% |
Sodyum | 0.55 mg | 0% |
Toplam Karbonhidrat | 1.01 g | 0% |
Protein | 32.66 g | 65% |
Kalsiyum | 8.69 mg | 1% |
Demir | 0.6 mg | 3% |
Potasyum | 10.46 mg | 0% |
A Vitamini | 13.75 IU | 0% |
E Vitamini | 0.74 mg | 2% |
K Vitamini | 1.34 µg | 0% |