Fırın Torbasında Balık - COOK Tüketici Ürünleri

Fırın Torbasında Balık

  • Kaç Kişilik: 4
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 550 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 5 dk / 5 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Sofra Tuzu 1 Çay Kaşığı
2 Çipura 2 Adet
3 Cook Fırın Torbası Küçük Boy 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Kafa ve pulları temizlenmiş balıklar güzelce yıkanıp tuzlanır.Cook fırın torbasının içine balıklar yan yana yerleştirilir. Arzuya göre balıkların altına defne yaprağı da konulabilir.İçinde balıklar bulunan fırın torbasını, tepsi veya borcama yerleştirdikten sonra torbanın ağzı sıkıca kapatılıp bağlanır ve bir kürdan yardımı ile torbanın üstüne 4-5 adet küçük delik açılır.Önceden ısıtılmış fırında 170-180 derecede 25-30 dakika balıkların üzerleri kızarana kadar pişirilir.

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 137.50 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 6.25 g 9%
Sodyum 251.62 mg 10%
Protein 18.75 g 38%
Kalsiyum 0.15 mg 0%
Potasyum 0.05 mg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.