Etli Yahni - COOK Tüketici Ürünleri

Etli Yahni

  • Kaç Kişilik: 10
  • Sofra: Bilinmiyor
  • Öğün: Akşam Yemeği
  • Kalori: 5341 K [ Tarifin Toplam Kalorisi ]
  • Süre: 10 dk / 45 dk [ Hazırlama / Pişirme ]

Malzemeler

# Malzeme Miktar
1 Ayçiçek Yağı 1 Çay Bardağı
2 Sofra Tuzu 1 Tatlı Kaşığı
3 Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
4 Dana Kuşbaşı 1.5 Kilogram
5 Biber Salçası 1 Tatlı Kaşığı
6 Haşlanmış Nohut 1 Su Bardağı
7 Arpacık Soğan 1 Kilogram
8 Cook Fırın Torbası Küçük Boy 1 Adet

Yapım Aşamaları

1

Hazırlanışı Etleri yıkayıp süzgece alın. Nohutları haşlayın.

2

Hazırlanışı (Devam) Soğanların kabuğunu soyup ete ilave edin. Tuz, tane karabiber, biber salçası ve sıvı yağı ekleyip harmanlayın.

3

Hazırlanışı (Devam) Karışımı nohutla birlikte COOK FIRIN TORBASI’na doldurun.

4

Pişirme Torbayı iğne ucu ile birkaç yerinden delin. Yemeği 180 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin.

5

Servis Servis tabaklarına paylaştırıp torbanın içerisinde kalan sosu üzerine dökerek sıcak servis yapın. Afiyet olsun...

Bir Porsiyondaki Besin Değerleri

Kalori 534.16 % Günlük Değer **
Toplam Yağ 121.82 g 185%
Sodyum 206.01 mg 9%
Toplam Karbonhidrat 29.43 g 10%
Diyet Lifi 1.1 mg 4%
Protein 36.57 g 73%
Kalsiyum 39.31 mg 4%
Demir 2.32 mg 13%
Potasyum 340.34 mg 10%
A Vitamini 1237.7 IU 25%
B1 Vitamini 0.26 mg 17%
B2 Vitamini 0.84 mg 49%
B6 Vitamini 0.3 mg 15%
E Vitamini 4.16 mg 14%
K Vitamini 0.83 µg 0%
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.