# | Malzeme | Miktar |
---|---|---|
1 | Zeytin Yağı | 1 Tatlı Kaşığı |
2 | Sofra Tuzu | 1 Tutam |
3 | Karabiber | 1 Tutam |
4 | Domates Cherry | 3 Adet |
5 | Sarımsak | 2 Diş |
6 | Levrek | 1 Adet |
7 | Cook Yağlı Pişirme Kağıdı | 1 Adet |
Hazırlama: Fileto kesilmiş balığın iç kısımlarını yağlayın. Tuz, karabiber serptikten sonra diğer filetoyu üstüne kapatın. COOK Yağlı Pişirme Kağıdını balığın tamamını kapatacak şekilde kesip balığı yerleştirin. 3 adet domates ve 2 diş sarımsağı da üzerine ve yanlarına koyduktan sonra yağlı kağıdın kenarlarını sıkıca kıvırıp fırın tepsinize koyun.
Pişirme: 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirip servis yapın. Afiyet Olsun.
Kalori | 426.33 | % Günlük Değer ** |
---|---|---|
Toplam Yağ | 18.81 g | 29% |
Katı Yağ | 0.01 g | 0% |
Sodyum | 1347.52 mg | 56% |
Toplam Karbonhidrat | 23.44 g | 8% |
Diyet Lifi | 5.52 mg | 18% |
Protein | 44.3 g | 89% |
Kalsiyum | 39.57 mg | 4% |
Demir | 1.23 mg | 7% |
Potasyum | 95.77 mg | 3% |
A Vitamini | 2216.17 IU | 44% |
B6 Vitamini | 0.17 mg | 9% |
E Vitamini | 0.73 mg | 2% |
K Vitamini | 6 µg | 0% |