1
Patatesleri haşlayıp ezelim.Havucu rendeleyelim.Dereotlarını doğrayalım.
Patatesleri,havucu,dereotlarını,tuz, zeytinyağı,limonu karıştıralım.Cook eldivenle (hazırladığımız toplar daha homojen oluyor) hazırladıgımız karısımdan ceviz büyüklüğünde aldıgımız parcayı top şekline getirip,ortasını parmağımızla çukurlaştırıyoruz.Çukulaştırdıgımız kısma sarımsaklı yogurt koyuyoruz.Yoğurtların üstünü kırmızı pul biberle süslüyoruz.En üste dereotlarını yaprak olarak koyuyoruz.Dikdörtgen borcamda daha şık duruyor.Dolaba koymadan cook strec le kapatınız...
Afiyet olsun...Sevgiyle kalın
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
77.70 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
0.56 g |
1% |
Kolestrol |
0.26 mg |
0% |
Sodyum |
399.61 mg |
17% |
Toplam Karbonhidrat |
11.85 g |
4% |
Diyet Lifi |
0.22 mg |
1% |
Protein |
1.69 g |
3% |
Kalsiyum |
17.33 mg |
2% |
Demir |
0.88 mg |
5% |
Potasyum |
213.26 mg |
6% |
A Vitamini |
1634.01 IU |
33% |
B1 Vitamini |
0.01 mg |
1% |
B2 Vitamini |
0.01 mg |
1% |
B3 Vitamini |
0.43 mg |
2% |
B6 Vitamini |
0.19 mg |
10% |
E Vitamini |
0.68 mg |
2% |
K Vitamini |
0.01 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.