1
bir tavata sıvı yağı koyun.ince doğranmış soğanı ve maydanozu pembeleşinceye kadar kavurun.ton balığı dilimlerini una bulayıp aynı tavaya atın.balıkların her iki yanını da kızartın. tuz ve karabiber ekleyin. beyaz şarabı dçkün.defne yaprağını koyun.tarçını ilave edip,tavanın kapağını kapatın.orta ateşte yaklaşık 20 dakika pişiringerekirse bir miktar su ekleyebilirsiniz piştikten sonra balığı servis tabağına koyun.pişme suyunu üzerine gezdirin.afiyet olsun....
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
269.09 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
92 g |
139% |
Katı Yağ |
0.33 g |
2% |
Kolestrol |
14.03 mg |
5% |
Sodyum |
460.63 mg |
19% |
Toplam Karbonhidrat |
23.43 g |
8% |
Diyet Lifi |
0.67 mg |
2% |
Protein |
12.99 g |
26% |
Kalsiyum |
34.11 mg |
3% |
Demir |
1.86 mg |
10% |
Potasyum |
189.39 mg |
5% |
A Vitamini |
1694.32 IU |
34% |
B3 Vitamini |
0.22 mg |
1% |
B6 Vitamini |
2.13 mg |
107% |
B12 Vitamini |
0.4 µg |
0% |
E Vitamini |
4.98 mg |
17% |
K Vitamini |
275.55 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.