1
Dana biftekler ince uzun şeritler halinde doğranır.Etler içine hiçbirşey ilave edilmeden cook fırın torbasında tarif edildiği şekilde ve ısıda pişirilir. Wog tava
ısıtılıp yağ ilave edilir. Jülyen doğranmış sebzeler sırasıyla soğan, kırmızı biber, yeşil biber tek tek ilave edlip pembeleştirilir. Ateşi kısıp, biber salçası ilave edilir
Bunların üzerine fırında pişirdiğimiz etler, acı sos, pul biber, karabiber, tuz ilave edilir. Etler bütün malzeme ve baharatlarla harmanlanıp tatlanana kadar bir kaç dakika karıştırarak pişirilir.Arzuya göre, tortilla ekmekleri içerisinde servis edilir. Afiyet olsun.
Bir Porsiyondaki Besin Değerleri
Kalori |
881.49 |
% Günlük Değer ** |
Toplam Yağ |
251.41 g |
381% |
Katı Yağ |
0.1 g |
1% |
Doymamış Yağ |
0.16 g |
2% |
Kolestrol |
0.06 mg |
0% |
Sodyum |
615.62 mg |
26% |
Toplam Karbonhidrat |
80.52 g |
27% |
Diyet Lifi |
1.5 mg |
5% |
Protein |
41.98 g |
84% |
Kalsiyum |
321.74 mg |
32% |
Demir |
7.81 mg |
43% |
Potasyum |
280.41 mg |
8% |
A Vitamini |
772.25 IU |
15% |
B3 Vitamini |
0.22 mg |
1% |
B6 Vitamini |
2.23 mg |
112% |
E Vitamini |
11.41 mg |
38% |
K Vitamini |
1.11 µg |
0% |
** Günlük besin değerleri 2000 kalorilik gıda alımına göre hesaplanmıştır. Günlük kalori ihtiyacınıza bağlı olarak bu değer daha yüksek veya daha düşük olabilir.